Advies en oplossingen

Bij elk nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- of restauratietraject spelen vraagstukken rondom maatvoering een rol. Heb je een probleem  en wil je niet alles zelf uitzoeken? Dan kun je bij PelserHartman terecht met een adviesvraag omtrent 3D meten, laserscanning en tekenen of modelleren. Bij PelserHartman weten we alles over het 2D en 3D in kaart brengen van gebouwen, objecten en installaties. We denken mee, analyseren, adviseren en waarschuwen je vooraf voor zaken die problemen kunnen veroorzaken. Wij vinden voor jou de juiste oplossing. 

Werken met de specialisten van PelserHartman

  • Bespaar geld en tijd 
  • Snel de beste oplossing voor jouw probleem
  • De service van PelserHartman verkleint de kans op dure ontwerp- en productiefouten
  • Geen clashes door clash detection vooraf
  • Geen tijd kwijt aan randzaken, focus op je corebusiness
  • Innovaties zijn sneller gevonden en geïmplementeerd
  • Bespaar lange zoektocht naar hard- en software.
  • Vanuit een scan een BIM model maken (minder tekenwerk)

Heb je ons advies nodig? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 073-6135729.

Focus op innovatie

De kracht van PelserHartman schuilt in ons probleemoplossend vermogen en het feit dat we werken met specialisten. Wij hebben naast kennis van 3D meettechnieken veel ervaring met verschillende bouw- en productieprocessen. Dit levert een betere engineering en daarmee een beter eindproduct op. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan het onderzoeken en implementeren van technische innovaties. 

Meer weten over de mogelijkheden van 3D scanning? 

Neem contact met ons voor deskundig advies en de juiste oplossing voor jouw specifieke probleem. Eerst meer kennis vergaren? Deze website staat boordevol informatie over veel voorkomende onderwerpen als: het werken met 3D scanners, werken met pointclouds en reverse engineering. Daarnaast geven we toelichting  op een aantal van onze specials en concepten zoals Centrale Maatvoering, validatie van pointclouds en de ontwikkelingen met betrekking tot de ‘Meetnorm’ RMS. Het volgen van trainingen is ook een mogelijkheid.

Neem contact op

WIl je weten welke oplossingen wij jou kunnen bieden? Bel dan naar 073-6135729 of kijk op onze contactpagina voor andere mogelijkheden.