Persoonlijk contact?  afspraak maken

3D laserscanners huren

Voor betaalbaar huren van scanner + operator ga je naar de LaserscanService van PelserHartman Group

Binnen de PelserHartman Group vallen verschillende initiatieven, waaronder de LaserscanService. Dit concept is speciaal ontworpen voor mensen die op een laagdrempelige manier pointclouds willen laten maken. De LaserscanService biedt betaalbare 3D-laserscans met high-end datakwaliteit. Onze scanoperators voeren deze taken dagelijks uit, waardoor ze snel en efficiënt scans kunnen maken. Onze tarieven zijn scherp, maar we bezuinigen nooit op kwaliteit.

LAserscanservice

De meeste klanten van de LaserscanService weten wat ze willen en hebben niet altijd de begeleiding en expertise van PelserHartman nodig. Ze willen simpelweg een uitstekende pointcloud ontvangen. Bij de LaserscanService kun je een scanner naar keuze huren, inclusief een bijbehorende operator. Je bepaalt zelf wat er wordt gescand. Wij bieden de volgende verhuuropties:

  • Leica RTC360 + operator
  • Leica P40 + operator
  • Leica P50 + operator
  • NavVis VLX3 + operator

Wil je direct een 3D-scanner huren? Ga dan naar onze website: www.laserscanservice.nl

PelserHarman is gespecialiseerd in het 3D inmeten van gebouwen, industrie, objecten en installaties.

Huur nu de beste 3D laserscanners en de beste scanoperators

Zelf scannen met de scanners van PelserHartman

Heb je regelmatig behoefte aan pointclouds van bestaande gebouwen, industrieën of andere objecten? Wil je zelf het inmeetwerk met 3D-scanners uitvoeren, maar wel profiteren van de kennis en ondersteuning van een professionele partij? Word dan partner van PelserHartman. Binnen ons partnerschap bieden we je de mogelijkheid om zelf te scannen met onze hoogwaardige apparatuur.

PelserHarman is gespecialiseerd in het 3D inmeten van gebouwen, industrie, objecten en installaties.

Het aanschaffen van een eigen 3D-scanner is kostbaar en deze technologie veroudert snel. Daarom is het meestal niet voordelig om zelf een 3D-scanner te kopen. Door gebruik te maken van onze scanners, werk je altijd met de nieuwste apparatuur. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over verzekeringen, kalibraties, reparaties en capaciteit. Je kunt de scanners bij ons ophalen of we kunnen ze op jouw locatie bezorgen. En als je tijdelijk extra ondersteuning nodig hebt, kunnen we een extra scannen met een scanoperator sturen of een instructeur die jouw team direct on-the-job training geeft.

Word partner van PelserHartman en profiteer van de voordelen van onze hoogwaardige 3D-scanners. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Leica 3D-scanner kopen?

Het huren van een 3D-laserscanner is vaak slimmer dan er een te kopen voor veel bedrijven. Waarom? Omdat 3D-laserscanners duur zijn, snel verouderen en natuurlijk omdat 3D scanning in veel gevallen een vak apart blijkt te zijn.

Iedereen kan een laserscanner kopen, maar goed en betaalbaar 3D-scannen is een ander verhaal. Als je twijfelt tussen het huren of kopen van een 3D-scanner, is het belangrijk om je af te vragen wat je doel is. Als je altijd een scanner tot je beschikking wilt hebben, 24/7, is kopen meestal de beste optie. In de praktijk blijft de scanner echter vaak ongebruikt op de plank liggen, wat relatief veel geld kost. Het huren van een 3D-scanner is dan vaak de meest betaalbare oplossing. Een ander alternatief is eerst testen. Met een pilotproject leer je hier alles over. 

Heb je al veel ervaring en weet je precies wat je nodig hebt? Natuurlijk kunnen we dan aan jou een Leica scanner leveren. We leveren echter alleen de scanners en software waar we zelf mee werken. Hierdoor kunnen we jou helpen met onze praktijkervaring. Je bent bij ons aan het juiste adres voor de volgende scanners: P50/40/30, RTC360 en BLK360.

RTC360 leica
PelserHartman