Meld je aan voor de PelserHartman nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het 3D meet, modelleer & monitor nieuws met de PelserHartman nieuwsbrief. PelserHartman doet veel praktisch onderzoek naar ontwikkelingen en innovaties rondom 3D meten, 3D modelleren, monitoren, laserscanning, fotogrammetrie, en het maken van BIM modellen.

Schrijf je je nu in

Met deze nieuwsbrief houden we je hiervan graag op de hoogte en laten we zien met welke projecten wij ons bezighouden. Ook krijg je op deze manier toegang tot gratis data zoals alle soorten pointclouds, 3D viewers, orthofoto’s, meshes etc. De nieuwsbrief is ook de plaats waar wij de ‘speciale aanbiedingen’ plaatsen en activiteiten, trainingen en evenementen aankondigen.

Vul je gegevens hieronder in en wij brengen je regelmatig nieuws over 3D laserscanning, 3D modelleren, monitoren, 2D tekenen, BIM-men, fotogrammetrie, drones en nog veel meer. 

Form

Marketingtoestemmingen – privacyvoorwaarden

PelserHartman 3D measuring modelling monitoring gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Met het aanvinken geeft u aan dat u hiermee akkoord gaat.


U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via [email protected]. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website pelserhartman.nl voor meer informatie over onze privacyvoorwaarden. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

PelserHartman