voor alle meet-tekenwerk
en 3D scanning oplossingen

Over PelserHartman

PelserHartman 3D measuring – modelling – monitoring brengt gebouwen, installaties en objecten in kaart. Ons ingenieursbureau is specialist in 3D scannen, 3D modelleren, scan2BIM en monitoring. Daarnaast adviseren wij bedrijven op het gebied van meet- en modelleertechnieken. We geven trainingen, kennissessies en doen pilotprojecten met mensen die meer willen weten. ‘Knowledge to Build on’ is daarbij ons motto.

Vanaf de oprichting in het jaar 2000 richten we ons op het toepassen van innovatieve oplossingen binnen ons vakgebied. Dat doen we met een ervaren team van specialisten en de beste high-end meetapparatuur. Hiermee ontzorgen we onze klanten en verkleinen de kans op kostbare ontwerp- én bouwfouten. Wij zijn door SKG-IKOB gecertificeerd ISO 9001 en hebben tevens het SKG-IKOB certificaat van erkenning oppervlaktebepalingen conform NEN 2580 en NTA 2581.

Onze missie en visie

Bij PelserHartman bieden we oplossingen voor complexe vraagstukken rondom meet- en tekenwerk. Wij doen waar wij goed in zijn, zodat wij kwaliteit van het hoogste niveau kunnen leveren en we onze partners en klanten optimaal ontzorgen. Door te focussen op praktische innovatie en nieuwe technieken direct in de praktijk te testen, ontwikkelen we continu nieuwe kennis en vaardigheden.

Wij geloven in duurzame samenwerking en kennisdeling om samen tot het beste resultaat te komen. Daarom werken we met strategische partnerships en begeleiden we bedrijven die zelf willen starten met 3D laserscanning en modelleren met pointclouds.

Operationeel directeur Joost Hartman van PH Bouwadvies
Joost Hartman

Director of operations and owner

Bouwadviseur Paul Bier van PH Bouwadvies
Jeroen Pelser

Managing director and owner

PelserHartman - portret van Jan Huisman

Samenwerkingen

PelserHartman biedt oplossingen op het gebied van 3D meet- en tekenwerk voor uiteenlopende sectoren. Wij werken onder meer samen met de Rijksoverheid, aannemers, architecten, bouwkundigen en specialisten uit de industrie en archeologie. Zo voeren we opdrachten uit voor het Rijksvastgoedbedrijf, Defensie en hebben we strategische partnerships met Movares en RHKDH, bekijk ook onze andere projecten. 

Voor vragen rondom samenwerkingen kunt u contact opnemen met Jan Huisman, onze relatiemanagement & partnerships specialist. 

 

Werken met specialisten

Het team van PelserHartman bestaat uit bouwkundigen en werktuigbouwkundigen die 3D inmeten tot hun expertise hebben gemaakt. Onze specialisten hebben niet alleen kennis van 3D scannen en 3D modelleren, maar ook van bouwkundige kwesties. Omdat we in staat zijn het probleem van onze klanten écht te begrijpen, kunnen we met de beste innovatieve oplossing komen. Geavanceerde technieken en nieuwe werkmethodes helpen deze oplossingen in de praktijk op te zetten.

Verschillende van onze medewerkers zijn al sinds de oprichting bij PelserHartman betrokken en hebben zich binnen het bedrijf ontwikkeld. We leiden onze mensen intern op en bieden veel mogelijkheden om verschillende werkzaamheden uit te proberen. Omdat we nauwelijks verloop hebben onder ons personeel, kunnen onze werknemers zich ontwikkelen tot specialisten in hun vakgebied.

Langdurige samenwerking

Joost Hartman en Jeroen Pelser kennen elkaar al sinds hun jeugd. Samen gingen ze naar basisschool ’t Kraaiennest in Wijchen en trokken ook buiten school veel met elkaar op. De gezamenlijke interesse in techniek en hun visie op ondernemen hebben ervoor gezorgd dat het bedrijf PelserHartman in het jaar 2000 is ontstaan. Linker foto voorste rij; 4e van links is Joost Hartman en de 5e van links is Jeroen Pelser.

PH GROUP – leer onze andere divisies kennen

PelserHartman is onderdeel van PH Group. Binnen PH Group vallen ook wet- en regelgeving adviesbureau PH Bouwadvies, de laagdrempelige 3D Laserscanservice en de kennisbank meet-tekenwerk.nl.

 Heb je behoefte aan bouwadvies of ben je op zoek naar meer informatie over meten, modelleren of wet- & regelgeving? Wij helpen je graag!

Kom bij ons langs voor een ongedwongen en vrijblijvende kennismaking. Je kunt ons bereiken per e-mail, of maak meteen een afspraak via 073 613 57 29.

WAAROM WERKEN MET PELSERHARTMAN?

 • Werken met een team van specialisten
 • Een groot deel van ons team bestaat uit bouwkundigen en werktuigbouwkundigen
 • Meer dan 20 jaar ervaring in uiteenlopende sectoren
 • We maken gevalideerde meetdata met experts
 • Focus op innovatie; altijd op zoek naar de beste oplossing
 • Beschikking over de beste 3D scanners en andere apparatuur
 • Duurzame samenwerking door strategische partnerships
 • Ruime ervaring met het in kaart brengen van bestaande situaties
 • Kennisdeling door trainingen en kennisbank
 • Track record van prestigieuze projecten
 • We zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd
 • Onze scanoperators zijn VCA gecertificeerd

wij werken voor ...

PelserHartman