Contact

Bent u geïnteresseerd in onze 3D scan- of bouwadvieswerkzaamheden en wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek. Wij maken samen met u een plan op maat voor uw project.

Direct vragen? Bel of mail ons!

We maken zoveel mogelijk van onze kennis voor iedereen toegankelijk en plaatsen veel informatie op deze website. Mocht u niet de juiste informatie vinden dan horen wij dat graag. Veel algemene vragen kunnen via mail of telefoon beantwoord worden. We beantwoorden vragen over uw specifieke project graag in de vorm van een persoonlijk gesprek.

Bel +31 73-6135729.

Kennismaking en presentatie 3D laserscanning

Wij streven samenwerkingen en partnerships met onze klanten na. Dit begint bij een goed gesprek over uw business en een inhoudelijke presentatie met uitgebreide uitleg over 3D laserscanning, 3D modelling of bouwadvies. Wij ontvangen u en uw collega’s of relaties graag op ons kantoor te ‘s-Hertogenbosch. Daar hebben wij alle informatie, apparatuur en experts bij de hand om u op weg te helpen. Meestal kunnen we aan het einde van het gesprek een indicatie van de planning en kosten voor uw project geven.

Adres- en contactgegevens

Pelserhartman houdt kantoor in De Gruyter Fabriek te ‘s-Hertogenbosch. In dit historische fabriekscomplex bevinden wij ons op de 2e verdieping bij ingang F.

PelserHartman

De Gruyter Fabriek (Ingang F, tweede verdieping)
Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch
tel. +31 73-6135729

[email protected]