Referenties PelserHartman

Wij brengen jaarlijks miljoenen vierkante meter gebouwen, objecten en installaties in kaart voor toonaangevende bedrijven die zeker willen zijn dat hun plannen gebaseerd zijn op de juiste gegevens. Wij zijn trots op onze referenties.
Liever voorbeelden van onze projecten zien? Bekijk dan de pagina Projecten.

Gerard van der Veer GMB referentie voor PelserHartman

Sinds 2016 is PelserHartman deze partner in 3D scanning voor ons. Met een prettige no-nonsens houding en mensen die weten waar ze het over hebben, vragen ze door tot we weten hoe we te werk moeten gaan. Of we nu zelf scannen of PH het werk laten doen, we kunnen bij ze terecht.

Gerard van Veer – GMB
Tommy van Beem Hazenberg referentie voor PelserHartman

PelserHartman loopt vooruit op het gebied van het vastleggen van de bestaande situatie. Ik heb van ze geleerd dat er veel meer achter het goed vastleggen van de bestaande toestand ligt dan ik in eerste instantie dacht. Het is heel belangrijk voor een goed (engineerings)-proces. Doordat we hierdoor sneller en effectiever werken, besparen we uiteindelijk kosten en tijd én – net zo belangrijk – het verhoogt de kwaliteit van het project.”

Tommy van Beem – Hazenberg
Sander Scheepers VB&Treferentie voor PelserHartman

“We kiezen voor PelserHartman vanwege de scherpe prijs en korte(re) levertijden. Het bedrijf heeft veel kennis en ze kunnen daardoor echt doorvragen, zodat je het juiste eindproduct tegen een scherpe prijs hebt.”

Sander Scheepers – VB&T

Woningbouwcoöperaties

de Nijs referentie voor PelserHartman

“Wij hebben als bedrijf niet de ambitie om alles zelf te doen. Daarom werken we graag met bedrijven die ons ontzorgen. Daar heb je partijen als PelserHartman voor nodig. Het is een bedrijf met verstand van zaken. Zij zorgen dat wij ons kunnen focussen op onze core business.”

Niels Groot – de Nijs
Royal HaskoningDHV referentie over PelserHartman

“PelserHartman is een zeer deskundig bedrijf op het gebied van 3D scannen en bouwkundig omzetten van de scandata in Revit modellen. Wij hebben op basis van de uitstekende samenwerking inzicht gekregen in wat er wel en niet mogelijk is met 3D scannen. Diverse afvalwaterzuivering en gemalen zijn door PelserHartman voor ons gescand en omgezet.”

Hans Beumer – Royal HaskoningDHV

Kunst, cultuur & erfgoed

Pia van Oord-Wiessing, voorzitter stichting Midden-Delfland is Mensenwerk

“Ik heb het gewaardeerd dat PelserHartman mij als evident kleine opdrachtgever volkomen serieus nam; ik voelde echte interesse in ons belang. Er kon snel gewerkt worden – wat belangrijk was vanwege de geplande sloop – en de uitvoering verliep soepel.”

Pia van Oord-Wiessing – stichting Midden-Delfland is Mensenwerk
PelserHartman