Persoonlijk contact?   Afspraak maken

Partnership met Pelserhartman

Speelt 3D meten en modelleren een rol van betekenis in jouw bedrijf? En wil je vooral bezig zijn met jouw corebusiness? Dan kan een strategische samenwerking met PelserHartman uitkomst bieden. Wij geloven dat slimme samenwerking en kennisdeling de sleutel zijn tot succes. Of je nu behoefte hebt aan meer ondersteuning op het gebied van kennis en innovatie, of zelf wilt gaan werken met 3D scanners en andere meetapparatuur. Wij gaan graag een partnership aan met jouw bedrijf. 

Een partnership met PelserHartman biedt voordelen voor beide partijen. Als bedrijf profiteer je van onze up-to-date kennis, innovaties en hoge kwaliteit apparatuur. Voor ons levert de directe lijn meer en betere opdrachten op en daarnaast verhoogt een vaste samenwerking de bezettingsgraad van onze apparatuur. Samenwerken met vaste partners houdt in dat we minder tijd kwijt zijn aan randzaken. Dit verlaagt de kosten en stelt ons in staat lagere tarieven aan onze partners te bieden. Daarnaast houden we meer tijd over innovatie.

STRATEGISCH PARTNERSHIP

Strategische samenwerking op organisatieniveau
PelserHartman is jouw scanafdeling en kennispartner

Als je gaat samenwerken met PelserHartman op organisatieniveau, gaan we samen opdrachten uitvoeren. Wij fungeren dan als de 3D meet- of scanafdeling van jouw bedrijf. Samen gaan we op zoek naar de juiste taakverdeling om altijd het optimale resultaat te behalen. Als kennispartner helpt PelserHartman om innovaties binnen jouw bedrijf direct om te zetten.

PARTNERSHIP SERIE PROJECTEN

Serie van kleine projecten
Volledige ontzorging van meerdere meetprojecten

Heb je veel kleine meetklussen door het hele land? Wil je dat het meetwerk snel en probleemloos uitgevoerd wordt? Als partner kan PelserHartman jouw meetafdeling worden of het meetwerk intern organiseren. Hierbij sluiten we een eenvoudige raamovereenkomst zodat de kosten altijd vooraf duidelijk zijn. Ook online databeheer en toegang tot meetdata of modellen nemen we desgewenst over. We maken de meetgegevens snel toegankelijk voor iedereen die daar gebruik van wil maken.

PARTNERSHIP ZELF SCANNEN

Zelf scannen met onze 3D scanners
Omdat goede scanners duur zijn en snel verouderen

Het is als partner mogelijk om zelf te scannen met de apparatuur van PelserHartman. 3D scanners zijn duur en verouderen snel. Daarom is het meestal niet voordelig zelf een 3D scanner te kopen. Door onze scanners te gebruiken, kun je werken met de nieuwste apparatuur. Hierbij zijn vele varianten mogelijk. Je kunt scanners bij ons ophalen of wij bezorgen ze op locatie, eventueel met scanoperator of instructeur. Dit partnership geldt voor een minimale periode van een jaar.

Varianten rondom partnership bij kleine projecten

We kunnen het partnership aan jouw wensen aanpassen. De volgende varianten komen vaak voor:

 1. Wij verrichten de 3D metingen en zetten de meetgegevens klaar op een server. Vaak is dat een pointcloud met een 3D viewer. Hiervoor gebruiken we speciale viewers waardoor de scans en foto’s overal ter wereld, desgewenst door diverse partijen, te bekijken en te bewerken zijn.
 2. PelserHartman voert de metingen uit en levert 3D/BIM modellen of 2D tekeningen.
 3. PH levert de ruwe meetgegevens zoals pointclouds. De partner modelleert zelf. Indien gewenst controleren wij de modellen.

VOORDELEN VAN PARTNER WORDEN:

 • Data bewaren op de server van PelserHartman
 • Lagere tarieven op basis van raamovereenkomst
 • Gezamenlijke visie en doelstellingen voor de lange termijn
 • Geen kosten voor opzetten meetafdeling binnen de eigen organisatie
 • Altijd de nieuwste kennis en innovaties ter beschikking
 • Als partner ben je geen tijd meer kwijt aan marktverkenning voor ieder project
 • Snelle doorlooptijd en gegarandeerde planning van projecten
 • De bekendheid en samenwerking PelserHartman helpt bij overtuiging van de gezamenlijke klant

Partner worden?
Neem contact op

Een partnership is maatwerk. Samen bespreken we de mogelijkheden en zoeken de samenwerkingsvorm die het beste bij jouw en ons bedrijf past. Bel  073‑613 5729 en vraag naar Jan Huisman of mail naar [email protected].