Partner van PelserHartman

Wij werken bij PelserHartman graag met strategische partnerships. Dit heeft grote voordelen voor beide partijen. Als partner hebt u al onze kennis, de verschillende 3D-laserscanners en andere meetapparatuur ter beschikking. Daardoor kunt u uw klant beter van dienst zijn en krijgt u een sterkere positie ten opzichte van uw concurrenten. Voor ons levert de directe lijn meer en betere opdrachten op en is de bezetting van onze apparatuur beter. Dit verlaagt de kosten en stelt ons in staat telkens te investeren in innovatie.

De tijd dat u iets moet bezitten om er mee te kunnen werken ligt achter ons. Voor innovaties als 3D-scannen en modelleren met pointclouds is dat goed nieuws, want de investeringen voor deze technieken zijn hoog. Door het sluiten van een strategisch partnership kunt u randzaken uitbesteden en toch de nieuwste en beste techniek gebruiken om uw specialisme te ondersteunen

Waarom partner worden?

 • Omdat u vooral bezig wil zijn met uw werk en niet met randzaken.
 • Omdat u geen onnodig (bedrijfseconomisch) risico wilt nemen.
 • Omdat u automatisch wil profiteren van innovaties.
 • Omdat u misschien dan toch dat project kunt aannemen waarover u twijfelde.

Mail ons direct en informeer naar de mogelijkheden om partner te worden of bel +31 73 613 57 29.

Domplein-713

Partnership of concurrentie?

U bent niet de eerste die zich dit afvraagt. Wees gerust, onze partners worden nooit concurrenten. Hiervoor hebben wij een goede regeling opgesteld. In de praktijk blijken wij een toevoeging te zijn voor onze partners – en zij voor ons. Wij hebben zelfs de voorkeur voor projecten waarbij onze partners de bulk van het werk uitvoeren en wij ons alleen op ons specialisme richten. Samenwerken met PelserHartman kan u dus werk opleveren.

In de partnership kan iedereen zich met zijn specialisme bezig houden en is er een backup wanneer de planning volloopt. Onze partners hoeven zo geen nee meer te zeggen, of het risico te lopen een opdracht te missen vanwege uitstel. Wij ondersteunen op de achtergrond met kennis, software en apparatuur.

Uiteraard blijven wij projecten doen in verschillende branches om up-to-date te blijven en te kunnen blijven adviseren. Een groot deel van onze kennis wordt immers in de praktijk ontwikkeld. De meeste van deze projecten voeren wij vóór en mét onze partners uit, waarbij het telkens verschilt wie de contactpersoon is met de eindklant.

3D-scanner-huren-Pelser-Hartman

Een van onze partners tijdens een 3D meting op het Sint Jans-bolwerk in ‘s-Hertogenbosch.

Voordelen partnership

Als partner krijgt u toegang tot onze kennis en kunde en profiteert u van de innovatie van PelserHartman.
Voordelen hiervan zijn:

 • Uw organisatie is – en blijft – sneller up-to-date met de laatste werkmethodieken, apparatuur en software en is daardoor direct concurrerend.
 • U hoeft zelf veel minder te investeren in innovatie, tijd en opleiding van personeel op relevante vakgebieden. Dit zijn vaak ‘vergeten’ kosten bovenop de aanschaf van apparatuur en software.
 • PelserHartman kent de markt en haar prijzen. Wij adviseren bij het maken van aanbiedingen, met maximaal twee uur per project gratis advies.
 • Wij zorgen dat u een project kunt aannemen dat niet u specialisme is, of kunnen u helpen wanneer een aspect ervan niet binnen uw vaardigheden valt.
Archeologie-3d-scanning

3D scanning ingezet voor het documenten van archeologische opgravingen.

Flexibiliteit, apparatuur en zekerheid

PelserHartman is uw backup. Heeft u een tekort aan mensen, apparatuur of software? Ons team van scanoperators, tekenaars en modelleurs kan altijd bijspringen.

 • Grotere flexibiliteit voor partners door middel van voorrang op apparatuur in onze planning.
 • PelserHartman heeft meerdere soorten scanners, andere meetapparatuur, software en vakmensen ter beschikking voor het beste eindproduct.
 • Doorberekening laserscannen met of zonder operator per dagdeel, in plaats van de gebruikelijke hele dag huur. Partners profiteren ook van speciale gunstige tarieven in avonden en weekenden.
 • ‘Secure’ bewaren van de Pointcloud voor latere bewijsvoering of andere projecten.

Kennisdeling via Partnerportal

Als partner krijgt u toegang tot onze partnerportal. Hier vindt u kennis over nieuwe ontwikkelingen in meettechniek en informatie om u te helpen met prijsvorming voor opdrachten. U profiteert hiermee van onze ervaring en krijgt inzicht in de markt waardoor u snel goede plannen en aanbiedingen kunt maken. Samenwerking met PelserHartman is zeer interessant ook als u reeds ervaring heeft met laserscanning of zelf in bezit bent van een laserscanner.

Hoe moet ik zo’n samenwerking zien?

Wij vinden het belangrijk is dat u weet hoe wij werken en wat we daarin belangrijk vinden. Innovatie en praktische toepassing van 3D-meten drijft ons. Daarnaast houden we van prettig werken met mooie bedrijven en leuke mensen. We geven de voorkeur aan langdurige relaties boven éénmalige klappers.

3d-scanning-expertise

Niet alle situaties zijn even makkelijk in te meten. Door samen te werken hoef je niet alles zelf te kunnen.

Het verschil tussen klanten en partners

Voor klanten doen we heel hard ons best binnen gemaakte afspraken. Met partners kijken we naar het resultaat over een langere periode. We werken samen, wat betekent dat we ook helpen wanneer er een keer niet voldoende budget is, of wanneer een probleem urgent opgelost moet worden. Samenwerken kan op vele manieren. We hebben een aantal standaardconcepten, maar maken ook samenwerkingen op maat. Hierin is alles mogelijk: u kunt zelf scannen, of alleen modelleren. Apparatuur kopen, huren, lenen. Uiteraard kunnen wij u het nodige werk uit handen nemen.

Wij kunnen u helpen wij het binnenhalen van opdrachten door te adviseren in aanpak en kosten, of door te helpen met het maken van materiaal voor presentaties. We ondersteunen u desgewenst ook op het gebied van internetmarketing en kunnen u onder de aandacht brengen in ons netwerk.

Wat zijn de valkuilen?

Wanneer wij potentiële partners spreken op ons kantoor krijgen meestal dezelfde kritische vragen over samenwerking. Drie veel voorkomende angsten die we horen:

 • “Huren apparatuur is toch duurder dan kopen?”
 • “Is zelf ‘in huis’ hebben niet beter dan afhankelijk zijn van een ander?”
 • “Loopt PelserHartman weg met mijn klanten?”

Deze vragen zijn niet nieuw. We hebben deze van onze huidige partners te horen gekregen en deze naar tevredenheid beantwoord. Graag gaan we in gesprek op ons kantoor te ’s-Hertogenbosch over uw specifieke ideeën.

Neem contact op voor een afspraak met Jeroen Pelser. Stuur een email of bel 073-6135729.

Kantoor-2015

De vergaderruimte in ons kantoor in de Gruyter Fabriek in ‘s-Hertogenbosch.

Waarom wij doen wat we doen?

Innovatie en praktische toepassing van 3D meten is onze passie. Onze vakgebieden zijn vooral de bouw, archeologie en de industrie. Wij helpen u graag aan de meest (kosten)efficiënte methoden om objecten in kaart te brengen. Wij worden blij van nieuwe dingen ontdekken die ons werk telkens een stukje beter en leuker maken.

Innovatie en ervaring maakt het werk interessant en efficiënter, maar het moet in de praktijk natuurlijk wel betaalbaar zijn. Voor een commerciële organisatie is het van belang om te werken met de techniek die op dit moment het meest optimale resultaat geeft tegen de laagste kosten. Nieuwe ontwikkelingen blijven elkaar opvolgen en je kunt je eindeloos verdiepen in iedere techniek. Ons doel is de juiste zaken eruit de pikken en onze partners te behoeden voor de missers en onrijpe technologie. Op dit moment adviseren wij voor 3D meetwerkzaamheden high-end 3D-laserscanners, al dan niet in combinatie met andere meettechnieken.

3D scannen LHC detector CERN Geneve

Een van onze partners is CERN. De LHC-deeltjesversneller werd voor de film Symmetry ingescand.