Persoonlijk contact?   Afspraak maken

WORD PARTNER van Pelserhartman

Heb je regelmatig pointclouds of BIM modellen nodig van bestaande gebouwen, industrie of andere objecten? En is het maken van deze producten niet je corebusiness? Of wil je een deel van het meet- en modelleerwerk zelf uitvoeren maar wel ondersteuning krijgen van een professionele partij? Word dan partner van PelserHartman.

Voor wie is een partnership met PelserHartman interessant?

 • Je gebruikt regelmatig 3D pointclouds of BIM modellen van bestaande objecten en situaties, maar het maken van meetdata of 3D modellen is niet je corebusiness;
 • Je vindt dat goede informatie van de bestaande situatie essentieel is;
 • Je begrijpt dat je de investering in een actueel en accuraat 3D model terugverdient doordat je faal- en aanpaskosten voorkomt en vertragingen voor bent;
 • Je verwacht top kwaliteit en tijdige levering;
 • Je bent graag op de hoogte van de nieuwste innovaties;
 • Je gelooft in synergie; wanneer twee organisaties hun krachten bundelen, kunnen ze boven zichzelf uitstijgen. Een extra reden voor de markt om met ons in zee te gaan;
 • Je ziet de voordelen van goede relaties en vaste samenwerkingen en snapt dat trajecten veel soepeler verlopen als je op elkaar ingespeeld bent.
 • Je houdt van korting en gratis extra producten en hulpmiddelen.

Herken jij jezelf in bovenstaande? Wij gaan graag met je in gesprek over een partnership dat goed bij jou past. Er zijn een aantal varianten waar wij geregeld mee werken, maar aanpassingen hierop zijn ook mogelijk.

PARTNERSHIP STRATEGISCH

Als je partner wordt van PelserHartman op organisatieniveau, voeren we samen opdrachten uit rondom meten en/of modelleren. Met elkaar gaan we op zoek naar de juiste taakverdeling om altijd het optimale resultaat te behalen. Als kennispartner helpt PelserHartman om innovaties direct te implementeren binnen jouw bedrijf. En uiteraard doen we gezamenlijk marketing rondom de projecten die we uitvoeren.

 

Een concreet voorbeeld

PelserHartman meet jouw projecten 3D in met laserscanners, total stations of drones. We verzamelen de juiste meetdata en maken deze ook online toegankelijk. Verder kun je er voor kiezen om ons te laten modelleren. We maken dan BIM of andere 3D modellen van bestaande gebouwen, de omgeving, installaties of andere objecten. Uiteraard maken we ook graag speciale afspraken over onze andere diensten zoals monitoring, deformatiemetingen, orthofoto’s etc.

PARTNERSHIP SERIE PROJECTEN

Heb je veel kleine meetklussen door het hele land? Wil je dat het meetwerk snel en probleemloos uitgevoerd wordt? En wil je complete ontzorging op dit vlak? PelserHartman kan het volledige meetproces uit handen nemen. We maken desgewenst zelf alle afspraken met jouw klant en zorgen voor goede administratie. Ook organiseren we online databeheer en toegang tot alle meetgegevens of modellen.

 

Een concreet voorbeeld

Je bent leverancier van zonwering, prefab badkamers, balkonhekken, dakkappellen of zonnepanelen en hebt op wekelijkse basis meetgegevens nodig van de gebouwen waar je je producten plaatst. PelserHartman neemt het klantcontact op zich, verricht tijdig de meetwerkzaamheden en levert de data aan.

PARTNERSHIP ZELF SCANNEN

Binnen dit type partnership is het mogelijk om zelf te scannen met de apparatuur van PelserHartman. 3D scanners zijn duur en verouderen snel. Daarom is het meestal niet voordelig om zelf een 3D scanner te kopen. Door onze scanners te gebruiken, kun je werken met de nieuwste apparatuur.

Dit partnership kan op verschillende manieren worden ingevuld. Je kunt scanners bij ons ophalen of wij bezorgen ze op locatie, eventueel met scanoperator of instructeur. Dit partnership geldt voor een minimale periode van een jaar.

Partner worden van PelserHartman? Bekijk hier de voordelen

Speciaal voor bouwpartijen

Ook tijdens de bouw van een nieuwbouwproject kan PelserHartman van dienst zijn. We houden in de gaten of het gebouw tijdens de bouw afwijkt van de 3D modellen. Tevens verzamelen we dan de benodigde gegevens voor het opleverdossier.

VOORDELEN VAN PARTNER WORDEN:

 • We leveren producten van top kwaliteit binnen de gestelde deadlines;
 • Je wordt volledig ontzorgd. Hoe beter wij elkaar leren kennen, hoe beter we kunnen inschatten wat je behoeftes zijn en hoe we daar zo soepel mogelijk in kunnen voorzien. De korte communicatielijnen zorgen voor een efficiënt proces en tijdsbesparing;
 • Praktische innovatie is één van onze kernwaarden. We realiseren jouw projecten met de beste scan apparatuur en spelen in op ontwikkelingen in de markt. Wij delen deze kennis graag zodat we je helpen om je organisatie of werkprocessen te optimaliseren volgens de laatste inzichten;
 • We bundelen onze marketing activiteiten om de markt de overtuigen en tenders te winnen;
 • Als partner heb je recht op korting op al onze meet- en modelleertarieven én gratis producten.

  Hoe word je partner van PelserHartman?

  Een goede klik is cruciaal voor het aangaan van een duurzame relatie. Vaak doen we daarom eerst een (aantal) project(en) samen zodat we elkaar leren kennen voordat we een partnership aangaan. Eerst verkering dan trouwen.

  Wanneer we overgaan tot het sluiten van een partnership, doorlopen we een aantal simpele stappen:

  1. Je maakt een keuze in één van bovenstaande partnerships;
  2. We spreken de details door en kijken samen of dit type partnership volledig in de behoefte voorziet. Mogelijk worden er aanpassingen gedaan. Ook spreken we een looptijd af.
  3. We sluiten de overeenkomst.
  4. We doen gezamenlijke projecten en evalueren de samenwerking regelmatig.
  PelserHartman - portret van Jan Huisman

  Interesse in een partnership?
  Ik hoor graag van je

  Een partnership is maatwerk. Samen bespreken we de mogelijkheden en zoeken de samenwerkingsvorm die het beste bij jouw en ons bedrijf past. Bel  073‑613 5729 en vraag naar Jan Huisman of mail naar [email protected].

  Kom erachter wat 3D scanning kan betekenen voor jouw bedrijf

  PelserHartman