Persoonlijk contact?
Vul onderstaand formulier in of bel ons.

Contact

PelserHartman staat een gezond persoonlijk contact met de klant voor ogen. 

We maken zoveel mogelijk van onze kennis voor iedereen toegankelijk en plaatsen veel informatie op deze website. Mocht u niet de juiste informatie vinden dan horen wij dat graag. Veel algemene vragen kunnen via mail of telefoon beantwoord worden. We beantwoorden vragen over uw specifieke project graag in de vorm van een persoonlijk gesprek. Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden en wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek.

Direct vragen? Bel of mail ons gerust!
Wij staan u graag te woord.

 

PelserHartman Group B.V.
tel. +32 14 480 485
[email protected]

PelserHartman België is onderdeel van de PH Group.  Met ruim 22 jaar ervaring is PelserHartman leider op gebied van meet- en tekenwerk. Bij PH Group geloven wij in kennisdeling, praktische innovatie en duurzaam samenwerken om zo de complexe puzzels van onze klanten op te kunnen lossen. Wij doen waar wij goed in zijn zodat wij kwaliteit van het hoogste niveau kunnen leveren en ons constant ontwikkelen. Dat vergt focus, een eigen manier van werken en bijpassende mentaliteit. Wij willen dat onze klanten ons begrijpen, zich ontzorgt voelen en graag met ons samenwerken. Kennisdeling is daarom een van onze belangrijkste pijlers.

 

Contactformulier België

Kennismaking en presentatie 3D laserscanning

Wij streven samenwerkingen en partnerships met onze klanten na. Dit begint bij een goed gesprek over uw business en een inhoudelijke presentatie met uitgebreide uitleg over 3D laserscanning, 3D modelling of bouwadvies. Wij ontvangen u en uw collega’s of relaties graag op ons kantoor te ‘s-Hertogenbosch. Daar hebben wij alle informatie, apparatuur en experts bij de hand om u op weg te helpen. Meestal kunnen we aan het einde van het gesprek een indicatie van de planning en kosten voor uw project geven.

PH GROUP Leer onze andere divisies kennen

PelserHartman is onderdeel van PH Group. Binnen PH Group vallen ook wet- en regelgeving adviesbureau PH Bouwadvies, de laagdrempelige 3D Laserscanservice en de kennisbank meet-tekenwerk.nl.

Heb je behoefte aan bouwadvies of ben je op zoek naar meer informatie over meten, modelleren of wet- & regelgeving? Wij helpen je graag!

Kom bij ons langs voor een ongedwongen en vrijblijvende kennismaking. Je kunt ons bereiken per e-mail, of maak meteen een afspraak via 073 613 57 29.

Ontmoet de andere divisies van PH Group; PH Bouwadvies en Laserscanservice

Bezoek onze meet-tekenwerk kennisbank!

Wil je meer leren over 3D scanning? Tutorials inzien? Materialen downloaden of meer lezen? Als ervaren specialisten op het gebied van 3D scannen en 3D modelleren, hebben wij al vele klanten optimaal kunnen ontzorgen. Wij geloven in duurzame samenwerking en kennisdeling om samen tot het beste resultaat te komen.

Bezoek onze kennisbank en vergeet niet om je ook in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

PelserHartman