voor alle meet-tekenwerk
en 3D scanning oplossingen

Over PelserHartman BELGIë

PelserHartman is een ingenieursbureau dat zich richt op het accuraat in kaart brengen van gebouwen, installaties en objecten. We zijn specialist in 3D scannen en 3D modelleren. Daarnaast adviseren wij anderen op het gebied van meettechnieken en tekenmethoden. Vanaf de oprichting in het jaar 2000 van de PH Group hebben we ons gericht op het vinden van innovatieve oplossingen binnen ons vakgebied. PelserHartman België is onderdeel van de PH Group.

Onze missie en visie

Bij PelserHartman bieden we oplossingen voor complexe vraagstukken rondom meet- en tekenwerk. Wij doen waar wij goed in zijn, zodat wij kwaliteit van het hoogste niveau kunnen leveren en we onze partners en klanten optimaal ontzorgen. Door te focussen op praktische innovatie en nieuwe technieken direct in de praktijk te testen, ontwikkelen we continu nieuwe kennis en vaardigheden.

Wij geloven in duurzame samenwerking en kennisdeling om samen tot het beste resultaat te komen. Daarom werken we met strategische partnerships en begeleiden we bedrijven die zelf willen starten met 3D laserscanning en modelleren met pointclouds.

PH GROUP – leer onze andere divisies kennen

PelserHartman is onderdeel van PH Group. Binnen PH Group vallen ook wet- en regelgeving adviesbureau PH Bouwadvies, de laagdrempelige 3D Laserscanservice en de kennisbank meet-tekenwerk.nl.

 Heb je behoefte aan bouwadvies of ben je op zoek naar meer informatie over meten, modelleren of wet- & regelgeving? Wij helpen je graag!

Kom bij ons langs voor een ongedwongen en vrijblijvende kennismaking. Je kunt ons bereiken per e-mail, of maak meteen een afspraak via 073 613 57 29.

WAAROM WERKEN MET PELSERHARTMAN?

  • Werken met een team van specialisten
  • Een groot deel van ons team bestaat uit bouwkundigen en werktuigbouwkundigen
  • Meer dan 20 jaar ervaring in uiteenlopende sectoren
  • Focus op innovatie; altijd op zoek naar de beste oplossing
  • Beschikking over de beste 3D scanners en andere apparatuur
  • Duurzame samenwerking door strategische partnerships
  • Ruime ervaring met het in kaart brengen van bestaande situaties
  • Kennisdeling door trainingen en kennisbank
  • Track record van prestigieuze projecten

wij werken voor ...

PelserHartman