Databeheer

Wanneer je gaat werken met 3D meet- en scandata, krijg je automatisch te maken met hele zware databestanden. Voor één 3D model of pointcloud gaat het al snel om 100 Gigabyte of meer. Heeft jouw bedrijf voldoende opslagcapaciteit voor deze bestanden? Of wil je liever niet de verantwoordelijkheid hebben voor het beheer (én backuppen) van de data. Dan biedt PelserHartman een passende oplossing. Ook is het mogelijk om aan de slag te gaan met pointclouds, zonder dat deze op jouw eigen server staan. Wij zorgen ervoor dat je 3D scans overal kunt gebruiken, ook zonder dure teken- of modelleersoftware.

Databeheer door PelserHartman

Wij bieden verschillende opties aan op het gebied van databeheer. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de meetdata van jouw project veilig bewaren en toegankelijk maken op onze eigen server. Door middel van een slimme plug-in (Leica Jetstream) kun je probleemloos werken met alle gegevens vanuit jouw kantoor. Zo kun je bijvoorbeeld de 3D scans probleemloos bekijken, bewerken en delen met derden. Wij zorgen dat:

  • Altijd de juiste versie van de data klaarstaat
  • Er regelmatig een back-up gemaakt wordt
  • De bestaande situatie altijd en overal zichtbaar is
  • Veilige opslag
boijmans van beuningen pointcloud
Honderden gekleurde scans van het Museum Boijmans van Beuningen

Hulp bij problemen met data

Wanneer je werkt met 3D scans kan het zijn dat je tegen problemen aanloopt. Misschien wordt je computer heel traag of heb je problemen met opslag van grote hoeveelheden data. Je kunt dan altijd bij ons aankloppen voor hulp op het vlak van werken met pointclouds. Daarnaast kan onze systeembeheerder adviseren op het gebied van hardware.

Partner van PelserHartman

Databeheer is een service die wij aanbieden aan onze partners. Wij gaan verschillende soorten partnerships met andere bedrijven aan, omdat wij geloven dat slimme samenwerking en kennisdeling de sleutel zijn tot succes. Als bedrijf profiteer je van onze up-to-date kennis, innovaties en hoge kwaliteit apparatuur.

Data delen met klanten/partners

PelserHartman kan de scandata eenvoudig beschikbaar stellen aan jouw klanten of partners. Zo kunnen ook zij de data makkelijk inzien en bewerken, zonder dat jij grote databestanden hoeft te versturen. We maken de data zichtbaar met met online 3D viewers en zorgen dat mensen de bestanden kunnen downloaden vanaf onze eigen server.

Meer weten over databeheer? Bel ons!

Wil je meer informatie over de opties met betrekking tot databeheer? Neem direct contact met ons op. Bel naar 073-613 5729 of vul het afsprakenformulier in. Informeren naar de mogelijkheid voor een partnership? Vraag naar Jan Huisman of mail naar [email protected].

PelserHartman